Trianglar i mönsterCirclar i mönster

Harmoniska och uttrycksfulla tavlor som fångar ögat

Välj bland original-målningar eller beställ en egen

Alkoholbläck kvinna
Tavla med havsmönster
Canvastavla abstrakt konst

Jag målar färgrika målningar och canvastavlor som skapar ett härligt och personligt hem. Jag hoppas du får inspiration och att du hittar en tavla som förgyller ditt hem!

Ge ditt hem ett nytt uttryck

Hitta färdiga konstverk som passar din inredning, stil och känsla. Alla tavlor är handmålade och finns endast i ett exemplar. Leverans inom 1-2 veckor.

Swipe
Säker kortbetalning.
Försäkrad leverans till utlämningsställe eller direkt till ditt hem.
14 dagar ångerrätt.
Abstrakt canvasmålning av strand och havBlommor i mönster

Unik och personlig tavla som passar in

Hittar du inte det du söker? Att hitta rätt tavlor är svårt och tar mycket tid.

Tillsammans skapar vi en personlig tavla för dig. Vi börjar med dina önskemål och var tavlan ska passa in. Tavlan målas i flera lager och jag håller dig uppdaterad för att tavlan ska bli som du tänkt.

Läs vad mina kunder har att säga

Energiknippet! Så kallar jag konstverket som Tove personligen levererade hem till mig. Den utstrålar och ger mig dagligen både egergi och glädje. Ska bli så spännande att följa hennes fortsatta konstnärsskap!

Birgitta Persson

Jag älskar födelsetavlan från Tove! Den är specialbeställd och hon lyckades göra den exakt som jag ville ha den. Den gör hela vår sons rum och den är absolut helt fantastisk! Jag kunde ha valt en närmare konstnär, men den var värd att vänta 110 mil på!

Towe Carlbrant

Abstrakt canvasmålning av strand och hav

Jag hörde av mig till Tove och försökte beskriva vad jag ville ha... och resultatet blev över förväntan! Jag fick uppdateringar under arbetets gång och fick tycka till för att få fram den känslan jag ville ha. Så personlig, jag är helt kär!

Zelan Hama

Älskar mina tavlor från Tove! De gör hela mitt vardagsrum. Får så många kommentarer och beröm från vänner och bekanta som ser tavlorna. Det gick hur smidigt som helst att handla av Tove och det var en snabb och smidig leverans.

Eva Östlund

vänter pil
höger pil

Få inblick i mitt arbete och se kommande tavlor på Instagram: 
@tove.berglund.art

beställ egen canvastavlaResin tavla kärlekTavla med fjärilarTavlor i abstrakt motiv