Hur går en beställning till?

Hur går en beställning till?

Känner du också att det är svårt att hitta rätt konst till hemmet? Du vill ha någon som passar in men som inte alla andra har? 

Genom att beställa en tavla av mig så får du välja storlek, färgschema och stil. Du berättar om dina idéer och jag hjälper gärna till med förslag och kombinerar dina önskemål med min kreativitet. 

 

Hur går en beställning till då?
Här går jag igenom en av mina beställningar och hur det kan gå till. Du kan även läsa om det på min sida "Beställ tavla". 

Kunden skickade en bild på sitt hem till mig med önskemål om en tavla som skulle passa in i vardagsrummet. Jag bad kunden sätta upp markeringstejp för att kontrollera storleken på tavlan. På detta vis får man en känsla för hur stor tavla som passar in. 

Rum men beige fotölj, tejp på väggen för att avgöra storlek på kommande tavla från Tove Berglund.      

Efter att vi kommit överrens om storlek, motiv, pris och ungefärlig tidspan började jag måla tavlan. Under arbetets gång skickade jag uppdateringar i form av foton och videos i både dagsljus och kvällsljus så kunden fick en känsla för nyanserna. 

Jag justerade efter önkemål om mer struktur och starkare markeringar på vissa. Jag gillar att skicka bilder tidigt, då kan jag säkerställa att vi tänker likt och att jag är på rätt väg med tavlan. 

Abstrakt tavla inspirerad av havet och stranden, pågående arbete av konstnär Tove Berglund.      Strandström, abstrakt strand och havsinspirerad canvastavla, 120x120cm, av konstnär Tove Berglund.

När kunden var 100% nöjd och godkänt tavlan betalades hela beloppet till mig och jag skickade tavlan försäkrad direkt hem till dörren. Jag är noga med att packa dem ordentligt för att alla tavlor ska komma fram hel, än så länge har jag aldrig haft några problem. 

Abstakt tavla/målning förbereds för frakt hem till köpare, av konstnär Tove Berglund. Beställning enligt kundens önskemål.       Abstrakt canvastavla fraktas säkert av Tove Berglund Art.

Tavlan kom fram hel och här är kundens egna ord om tavlan: 

"Jag hörde av mig till Tove och försökte beskriva vad jag ville ha... och resultatet blev över förväntan! Jag fick uppdateringar under arbetets gång och fick tycka till för att få fram den känslan jag ville ha. Så personlig, jag är helt kär!"  
- Zelan Hama, Stockholm 

Kunden var snäll och lät mig använda hennes bilder och jag älskar hur fin tavlan blev i hemmet, vad tycker ni?

 Stranddröm, abstrakt canvastavla, 120x120cm i ett vackert vardagsrum men modern inredning.

 

Vill du också beställa en tavla?

Kontakta mig eller läs mer på min sida "Beställ tavla".

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar