• Abstrakta tavlor med himmel och vatten. Abstrakt konst i ett modernt inrett rum. Konstnär Tove Berglund. Canvastavlor 70x100cm, 2 stycken, beställd tavla.

  Linn Håkansson

  Jag önskade två blå/turkosa tavlor som skulle passaa in i vårt vardagrum. Tove fick fria händer att skapa två tavlor och de blev så fina! Vi är väldigt nöjda.

 • Canvastavla beställning, abstrakt konst till ett modernt hem beige, brunt och vitt. Passar perfekt med heminredningen i denna lägenheten. Konstnären Tove Berglund. 100 x 120 cm stor målning.

  Elin Skog

  Tove skapade denna fantastiska tavla till min nya lägenhet, önskade lite varmare toner så det skulle passa med mina trämöbler. Jag är hur nöjd som helst.

 • Zelan Hama

  Jag hörde av mig till Tove och försökte beskriva vad jag ville ha... och resultatet blev över förväntan! Jag fick uppdateringar under arbetets gång och fick tycka till för att få fram den känslan jag ville ha. Så personlig, jag är helt kär!

 • Abstrakt tavla med himmel och rymden motiv, måne som symboliserar en dotter Luna. Abstrakt konst i ett modernt inrett rum. Konstnär Tove Berglund.

  Jeanette

  Jag blev överraskad med 2 helt otroligt fina tavlor som Tove och min sambo planerat och skapat till minne av vår dotter Luna som vi tyvärr förlorade i v.31. Jag älskar färgerna, detaljerna och de 3 stjärnorna som representerar vår lilla familj.De har blivit de mest värdefulla konsten vi har och vi älskar dem!

 • Canvastavla 50x70cm, havsmotiv som passar inredningen. Abstrakt konst av konstnären Tove Berglund

  Tomas och Carina Sandin

  Vi är jättenöjda med storleken och den livliga formen med dansande färger som samtidigt inger ett lugn och harmoni i rummet.

 • Abstrakt tavla i grönt, vitt, beige och guld. Abstrakt konst i ett modernt inrett rum. Konstnär Tove Berglund. Canvastavlor 70x100cm, beställd tavla. Processen att beställa en tavla var otroligt smidig.

  Sara Schmit Jonsson

  Processen att köpa en specialbeställd tavla från Tove ha varit otroligt smidig! Vi har haft en väldigt bra dialog under arbetets gång där Tove skickat uppdateringar och vi har bollat tankar och ideér. Tavlan passar in perfekt här hemma.

 • Birgitta Persson

  Energiknippet! Så kallar jag konstverket som Tove personligen levererade hem till mig. Den utstrålar och ger mig dagligen både egergi och glädje. Ska bli så spännande att följa hennes fortsatta konstnärsskap!

 • Towe Carlbrant

  Jag älskar födelsetavlan från Tove! Den är specialbeställd och hon lyckades göra den exakt som jag ville ha den. Den gör hela vår sons rum och den är absolut helt fantastisk! Jag kunde ha valt en närmare konstnär, men den var värd att vänta 110 mil på!

 • Eva Östlund

  Älskar mina tavlor från Tove! De gör hela mitt vardagsrum. Får så många kommentarer och beröm från vänner och bekanta som ser tavlorna. Det gick hur smidigt som helst att handla av Tove och det var en snabb och smidig leverans.

1 av 9
Canvastavla med färger och målerimaterial, här kan du beställa en tavla enligt dina egna önskemål. Allt för att tavlan ska passa din inredning, stil och känsla. Alla tavlor är målade av konstnären Tove Berglund. Går att få i alla storlekar..

Vill du också beställa en tavla?

Här kan du beställa en eller flera unika tavlor som skapas efter dina önskemål och ditt hem. Tillsammans kommer vi att blanda dina idéer med min kreativitet.

Kontakta mig så hjälper jag dig.

Kontakta mig

Vill du köpa en färdig tavla?

1 av 4