Canvastavla med färger och målerimaterial, här kan du beställa en tavla enligt dina egna önskemål. Allt för att tavlan ska passa din inredning, stil och känsla. Alla tavlor är målade av konstnären Tove Berglund. Går att få i alla storlekar..

Personlig tavla som passar in

Här kan du beställa en eller flera unika tavlor som skapas efter dina önskemål och ditt hem. Tillsammans kommer vi att blanda dina idéer med min kreativitet.

Kontakta mig så hjälper jag dig.

Kontakta mig

Läs vad mina kunder tycker

Här kan du läsa vad mina tidigare kunder tycker om sina tavlor och hur de upplevde processen. Att måla dina historier och se varje unik tavla komma till liv i sina nya hem är fantastiskt. Kontakta mig om du är nyfiken på att skapa en tavla tillsammans.

Du betalar när du är 100% nöjd!

 • Abstrakt tavla med himmel och rymden motiv, måne som symboliserar en dotter Luna. Abstrakt konst i ett modernt inrett rum. Konstnär Tove Berglund.

  Jeanette, Stockholm

  Jag blev överraskad med 2 helt otroligt fina tavlor som Tove och min sambo planerat och skapat till minne av vår dotter Luna som vi tyvärr förlorade i v.31. Jag älskar färgerna, detaljerna och de 3 stjärnorna som representerar vår lilla familj. De har blivit de mest värdefulla konsten vi har och vi älskar dem!

 • Abstrakta tavlor med himmel och vatten. Abstrakt konst i ett modernt inrett rum. Konstnär Tove Berglund. Canvastavlor 70x100cm, 2 stycken, beställd tavla.

  Linn Håkansson, Örnsköldsvik

  Jag önskade två blå/turkosa tavlor som skulle passaa in i vårt vardagrum. Tove fick fria händer att skapa två tavlor och de blev så fina! Vi är väldigt nöjda.

 • Zelan Hama, Stockholm

  Jag hörde av mig till Tove och försökte beskriva vad jag ville ha... och resultatet blev över förväntan! Jag fick uppdateringar under arbetets gång och fick tycka till för att få fram den känslan jag ville ha. Så personlig, jag är helt kär!

 • Abstrakt tavla i grönt, vitt, beige och guld. Abstrakt konst i ett modernt inrett rum. Konstnär Tove Berglund. Canvastavlor 70x100cm, beställd tavla. Processen att beställa en tavla var otroligt smidig.

  Sara Schmidt Jonson

  Processen att köpa en specialbeställd tavla från Tove ha varit otroligt smidig! Vi har haft en väldigt bra dialog under arbetets gång där Tove skickat uppdateringar och vi har bollat tankar och ideér. Tavlan passar in perfekt här hemma.

 • Canvastavla beställning, abstrakt konst till ett modernt hem beige, brunt och vitt. Passar perfekt med heminredningen i denna lägenheten. Konstnären Tove Berglund. 100 x 120 cm stor målning.

  Elin Skog

  Tove skapade denna fantastiska tavla till min nya lägenhet, önskade lite varmare toner så det skulle passa med mina trämöbler. Jag är hur nöjd som helst.

 • Canvastavla 50x70cm, havsmotiv som passar inredningen. Abstrakt konst av konstnären Tove Berglund

  Tomas och Carina Sandin

  Vi är jättenöjda med storleken och den livliga formen med dansande färger som samtidigt inger ett lugn och harmoni i rummet.

1 av 6
Pris och storleks exempel på tavlor eller målningar. Du kan välja storlek på canvastavlan själv, specialbeställ en tavla i din smak och som passar ditt hem och din inrredning. Abstrakt konst i alla färger och material. 100x120 cm , 70x100 cm , 100 x 150

Prisexempel

Alla tavlor är unika och vi kommer överrens om ett pris tillsammans.

30x40 cm = 1.200 kr
50x70 cm = 3.000 - 3.500 kr
70x100 cm = 4.000 - 5.000 kr
100x120 cm = 7.000 - 8.000 kr
100x150 cm = 9.000 - 10.000 kr

Kontakta mig

* Tavlor med epoxy resin kommer med ett högre pris.

Så här beställer du:

Du behöver inte veta exakt vad du vill ha, det enklaste är att kontakta mig så hjälper jag dig.

1. Vi diskuterar typ av tavla: färg, storlek och känsla. Skicka gärna en bild på var tavlan ska sitta.

2. Vi kommer överens om tidsplan och pris. Jag skickar uppdateringar under måleriprocessen där du får tycka till.

3. Du betalar när du känner dig 100% nöjd och godkänner tavlan. Därefter skickas den försäkrad till postombud eller direkt hem till dig.

 • Exempel på kundens hem, där det saknas en tavla. Kunden önskar en specialbeställd tavla som passar inredningen och önskar storleken 70x 100 cm på en abstrakt målning.

  1. Typ av tavla

  Det är här du berättar om dina idéer. Vi kommer överens om storlek, färgschema och stil. Du får gärna skicka en bild eller video av ditt hem där du tänkt att tavlan ska hänga, precis om i exemplet här.

  Jag ger gärna råd och rekommendationer. Kontakta mig med dina önskemål och tankar.

 • Det ingår alltid skötselråd, äkthetsintyg och tackkort till alla tavlor, allt för att du ska säkerställa kvalitet och original av konstnären Tove Berglund. Egen stämpel i guld.

  2. Tidsplan och pris

  Vi kommer överens om en tidsplan och pris. Du betalar när tavlan är klar och du känner dig 100% nöjd.

  Du kan betala via Klarna, säker kortbetalning via Stripe eller Swish.

 • 3. Måleriprocessen

  Under måleriprocessen skickar jag foton och videos till dig. Jag arbetar "lager på lager" vilket betyder att det är möjligt för dig att korrigera färger och utseendet under tiden.

  Var inte rädd att säga till, det är din tavla. I exemplet här önskade kunden mer grönt i tavlan så jag arbetade in fler gröna nyanser.

 • Färdig tavla hemma hos kunden, tavlan passar in perfekt med inredningen och färgerna harmoniserar. Kunden var väldigt nöjd med hela beställningsprocessen och fick tavlan hemlevererad direkt hem till dörren. Abstrakt canvastavla 70x100cm, grön och guld..

  Godkännande och leverans

  När vi båda är nöjda får du godkänna tavlan och därefter skickar jag en faktura.

  Om du for i Örnsköldsvik levererar jag tavlan till dig personligen. Om du befinner dig i en annan stad eller annat land skickar jag det försäkrat till ombud eller direkt hem till dig.

1 av 4

Fyll i formuläret om du har några frågor. Jag återkommer snart.