Tre abstrakta målningar av konstnär Tove Berglund, målade med bläck, epoxi resin och bladguld. Abstrakt tavla till ditt företag, konst till lunchrum, kontor, entré. Specialbeställd efter mina behov och önskemål.

KONST TILL FÖRETAG

Här kan du beställa en eller flera unika tavlor som skapas efter dina önskemål och ditt företag. Tillsammans kommer vi att blanda dina idéer med min kreativitet.

Kontakta mig så hjälper jag dig.

Kontakta mig

Vill ni skapa en härlig känsla i konferensrummet, lite extra färg och inspiration i lunchrummet, eller få mer energi i receptionen?

Konsten har börjat bli allt mer vanlig på arbetsplatser och kontor. Jag erbjuder min originalkonst i olika format, tekniker och prisklasser. Vill ni ha något helt unikt och skapat just för ert företag, något som stämmer in på era färger och i ett format som passar på en speciell plats?

Ett första möte med mig är ett kostnadsfritt konsultationsmöte på ca 30 min där vi pratar om vad du och ditt företag behöver, ni får gärna skicka några bilder på platsen ni önskar konst på. Mötet är helt förutsättningslöst och utan krav på köp. Efter vårt samtal skickar jag en offert till dig, känns det bra inleder vi ett arbete.

Varmt välkommen att kontakta mig!

 

  • Abstrakt målning av konstnär Tove Berglund, målade med bläck, epoxi resin och bladguld, LED-belysning bakom.. Abstrakt tavla till ditt företag, konst till lunchrum, kontor, entré. Specialbeställd efter mina behov och önskemål.
  • Tre abstrakta målningar av konstnär Tove Berglund, målade med bläck, epoxi resin och bladguld. Abstrakt tavla till ditt företag, konst till lunchrum, kontor, entré. Specialbeställd efter mina behov och önskemål.
  • Abstrakt canvasmålning av Tove Berglund, målad i grått, svart, vitt och guld, 100 x 120 cm. Abstrakt tavla till ditt företag, konst till lunchrum, kontor, entré. Specialbeställd efter mina behov och önskemål.
1 av 3

Så här beställer du:

Du behöver inte veta exakt vad du vill ha, det enklaste är att kontakta mig så hjälper jag dig.

1. Konsultationsmöte där vi diskuterar typ av tavla: färg, storlek och känsla. Skicka gärna en bild på var tavlan ska sitta. Pris och tidsplan diskuteras.

2. Jag skickar en offert. Om den accepteras påbörjar jag arbetet och skickar fakturan.

3. Jag skickar uppdateringar under måleriprocessen där du får tycka till.

4. När du är 100% nöjd och godkänner tavlan/tavlorna skickas den/dem försäkrad till ditt företag.

Fyll i formuläret om du har några frågor. Jag återkommer snart.