beställ egen canvastavlaTavlor i abstrakt motiv

Personlig tavla
som passar in

Här kan du beställa en eller flera unika tavlor som skapas efter dina önskemål och ditt hem. Tillsammans kommer vi att blanda dina idéer med min kreativitet.

Kontakta mig så hjälper jag dig.

Mina nöjda kunder

Här kan du läsa vad mina tidigare kunder tycker om sina tavlor och hur de upplevde processen. Att måla dina historier och se varje unik tavla komma till liv i sina nya hem är fantastiskt. Kontakta mig om du är nyfiken på att skapa en tavla tillsammans.

100% Nöjd-kund garanti.

Processen att köpa en specialbeställd tavla från Tove ha varit otroligt smidig! Vi har haft en väldigt bra dialog under arbetets gång där Tove skickat uppdateringar och vi har bollat tankar och ideér. Tavlan passar in perfekt här hemma!

Sara Schmidt Jonsson, Örnsköldsvik
Jag blev överraskad med 2 helt otroligr fina tavlor som Tove och min sambo planerat och skapat till minne av vår dotter Luna som vi tyvärr förlorade i v.31. Jag älskar färgerna, detaljerna och de 3 stjärnorna som representerar vår lilla familj.De har blivit de mest värdefulla konsten vi har och vi älskar dem!

Jeanette, Stockholm
Jag ville ha blå/turkosa tavlor som passade in i vårt vardagrum. Hon fick fria händer att skapa två tavlor och de blev så fina!

Linn Håkansson, Örnsköldsvik
Tove skapade denna fantastiska tavla till min nya lägenhet, önskade lite varmare toner så det skulle passa med mina trämöbler. Jag är hur nöjd som helst.

Elin Skog, Örebro
Abstrakt canvasmålning av strand och hav
Jag hörde av mig till Tove och försökte beskriva vad jag ville ha... och resultatet blev över förväntan! Jag fick uppdateringar under arbetets gång och fick tycka till för att få fram den känslan jag ville ha. Så personlig, jag är helt kär!

Zelan Hama, Stockholm

Prisexempel

Alla tavlor är unika och vi kommer överrens om ett pris tillsammans. Här kan du finna cirkapriser på tavlor.

  • 30x40 cm = 1.500 kr
  • 50 x 70 cm = 3.500 kr
  • 70 x 100 cm = 4.000 - 5.000 kr
  • 100 x 120 cm = 7.000 - 8.000 kr
  • 100 x 150 cm = 8.000 - 10.000 kr* Tavlor med epoxy resin (glansig yta) kommer med ett högre pris.  

Fyll i formuläret om du har några frågor. Jag återkommer snart.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Läs vad mina kunder har att säga

Energiknippet! Så kallar jag konstverket som Tove personligen levererade hem till mig. Den utstrålar och ger mig dagligen både egergi och glädje. Ska bli så spännande att följa hennes fortsatta konstnärsskap!

Birgitta Persson

Jag älskar födelsetavlan från Tove! Den är specialbeställd och hon lyckades göra den exakt som jag ville ha den. Den gör hela vår sons rum och den är absolut helt fantastisk! Jag kunde ha valt en närmare konstnär, men den var värd att vänta 110 mil på!

Towe Carlbrant

Abstrakt canvasmålning av strand och hav

Jag hörde av mig till Tove och försökte beskriva vad jag ville ha... och resultatet blev över förväntan! Jag fick uppdateringar under arbetets gång och fick tycka till för att få fram den känslan jag ville ha. Så personlig, jag är helt kär!

Zelan Hama

Älskar mina tavlor från Tove! De gör hela mitt vardagsrum. Får så många kommentarer och beröm från vänner och bekanta som ser tavlorna. Det gick hur smidigt som helst att handla av Tove och det var en snabb och smidig leverans.

Eva Östlund

vänter pil
höger pil