Personlig tavla som passar in

Beställ en handmålad originaltavla med färgrika, harmoniska och/eller uttrycksfulla teman. Skapas på canvas, pannå eller papper. Hämta inspiration nedan och kontakta mig.

beställ egen canvastavla

Välj mellan tre typer av tavlor

Blommor i mönster

Levande färger

Alkoholbläck är ett flytande medium som ger ett spännande och levande uttryck, med många vackra färger och detaljer. Kompletteras i vissa fall med akryl. Det moderna och abstrakta motivet ger hemmet en unik och personlig touch.

Målas på papper och kan ramas in eller monteras på en träpannå. Behandlad med UV-skydd och skyddande fernissa.

Ram och montering på träpannå kostar extra.

Storlekar (meddela om du önskar en annan):

  • 30 x 40cm (ca 1 500 SEK)
  • 50 x 70 cm (2 000 SEK)

Exklusive glans

Akryl och/eller alkoholbläckstavla som sedan behandlas med resin, ett flytande medium som förstärker färger och ger en skinande glansig yta. Flera lager skapar en häftig levande och 3D-känsla.

Högkvalitativ epoxiresin som är tillverkat av två komponenter, resin och härdare, som blandas ihop och sedan lämnas för att härdas under en 48-72 timmars tidsperiod och ger glasliknande finish.

Resin innehåller UV-skydd och ger mycket bra skydd mot fysisk påverkan.

Storlekar (meddela om du önskar en annan):

  • 30 x 40 cm (ca 3 000 SEK)
  • 50 Ø cm (ca 4 500  SEK)
  • 50 x 70 cm (ca 5 000 - 5 500 SEK)
Tavla med havsmönster
Blommor i mönster

Harmonisk känsla

Akryl/mixed media målas i flera lager som ger ett djup i tavlan, med många vackra detaljer. Det moderna och abstrakta motivet ger hemmet en unik och personlig touch. Valfritt om tavlan ska målas med eller utan struktur, det är en smaksak.

Behandlad med UV-skydd och skyddande fernissa. Ram kostar extra.

Storlekar (meddela om du önskar annan):

  • 30 x 40 cm (ca 1 000 SEK)
  • 50 x 70 cm (3 500 - 4 500 SEK)
  • 70 x 100 cm (4 000 - 5 000 SEK)
  • 100 x 120 cm (5 000 - 6 000 SEK)
  • 100 x 150 cm (7 000 - 8 000 SEK)

Kontakta mig

Läs vad mina kunder har att säga

Energiknippet! Så kallar jag konstverket som Tove personligen levererade hem till mig. Den utstrålar och ger mig dagligen både egergi och glädje. Ska bli så spännande att följa hennes fortsatta konstnärsskap!

Birgitta Persson

Jag älskar födelsetavlan från Tove! Den är specialbeställd och hon lyckades göra den exakt som jag ville ha den. Den gör hela vår sons rum och den är absolut helt fantastisk! Jag kunde ha valt en närmare konstnär, men den var värd att vänta 110 mil på!

Towe Carlbrant

Abstrakt canvasmålning av strand och hav

Jag hörde av mig till Tove och försökte beskriva vad jag ville ha... och resultatet blev över förväntan! Jag fick uppdateringar under arbetets gång och fick tycka till för att få fram den känslan jag ville ha. Så personlig, jag är helt kär!

Zelan Hama

Älskar mina tavlor från Tove! De gör hela mitt vardagsrum. Får så många kommentarer och beröm från vänner och bekanta som ser tavlorna. Det gick hur smidigt som helst att handla av Tove och det var en snabb och smidig leverans.

Eva Östlund

vänter pil
höger pil